YouTube reklamları nasıl engellenir

YouTube Reklamlarını nasıl engellenir çok kolay

Telefonunuzda ,bilgisayarınızda ,Androidte ve Iphone ceptelefonlarınızda YouTube reklamlarını kaldırmak için harika bir tarayıcı ve uygulama var . İnternet paketinizi yemez  hızlı güvenilir ve aynı zamanda kullandıkça para kazandırır. Bakalım neymiş bu Harika Youtube reklam engelleyici.Para ödemeden Youtube reklamlarını engelleyebilceğiniz için şimdiden mutlu olun harika bir tarayıcı uygulama sizi bekliyor .

ouo ile internetten para kazanın

adfly ile para kazan.


Reklamsız YouTube gibi şeylere gidip te  para vermeyin boş yere.

Youtube reklamları nasıl engellenir ? Sordunuz hemen söyleyeyim  Ya bilgisayarınıza  reklam engelleyici tarayıcı  indireceksiniz ya da mobil telefonunuza güzel bir uygulama indireceksiniz.Benim tavsiyem ise  Chrome reklam engelleyici uzantısı kurmanızdansa  hem bilgisayarınıza hemde  Android IOS telefonunuzda YouTube reklam engelleyici harika bir uygulama tarayıcı indirmek.

Acelem var  hemen indirmek istiyorum diyorsanız ücretsiz Google ve Youtube reklam  engelleyiciyi  hemen kurun . Site adresi  www.brave.com 

YouTube reklamları Brave Browser ile Engellenir 

Chrome reklam engelleyiciler ile Youtube reklamlarını engelleyebilirsiniz ama bu sefer de  tarayıcınız kasacak ve internetiniz  yavaşlayacak. Ve zaman zaman da reklamların engellenemediğini göreceksiniz.Bunun yerine Brave Browser kurmanız reklamları kaldırmak için çok daha iyi olacaktır.

YouTube Reklam Engelleyici Uygulama


Brave Browser kullanmanın avantajları :

  • İnternet paketiniz size hep yetecek çünkü reklamları engelleyen bu tarayıcı  az internet harcayacak.
  • Ücretsiz bir uygulama ve aynı zamanda  tarayıcı.
  • Reklamları ortadan kaldıran bu uygulama son derece hızlı ve  güvenli
  • Kullandıkça  para da kazanacaksınız.
  • BAT kripto para türünden sürekli cüzdanınızda  para kazandığınızı göreceksiniz hem de YouTube reklamlarını bir daha asla görmeyeceksiniz.

Youtube Reklamlarını engellemek için kaldırmak için kapatmak için 2020 Yılında  daha iyi daha hızlı ve ücretsiz bir tarayıcı uygulama yok.Bana teşekkür edeceksiniz reklamlardan kurtulduğunuz için.Artık rahatça YouTube dizilerini izleyebilecek ücretsiz müzik dinleyebilecek ve reklamları geç butonunu göremeyeceksiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2020 En hızlı ve güvenli YouTube reklam engelleyici tarayıcı

YouTube Reklam Engelleyici